Koderne.dk

Meld dig ind i vores webmaster fællesskab

Søgeoptimering

ALT handler om logik & relevans
Lorem Ipsum

Schema til Google Richsnippet

Ved at bruge tags i HTML på dit websted til bedre at beskrive indholdet på dit websted, kan søgemaskiner vise dit indhold på en mere relevant måde, da information kan have forskellige betydninger, som vi forstår, men søgemaskiner gør det ikke. På Schema.org kan du finde en opmærkning, som opretter et rigt uddrag, der kommer op i søgeresultaterne. Skema kan skabe kontekst, hvor der ellers ikke er nogen.

Unik meta på alle dine indgange

Det er en fornærmelse af Google botten at tro, at Google har brug for din hjælp til at beskrive din side. Det hører fortiden til. Du skal oprette Meta med fokus på Stemmesøgninger og C2A-konvertering (klik 2 handling)

Open Graph til Sociale medier

Open Graph repræsenterer indholdet af en hjemmeside på sociale medier, den bruger metadata. Hvis Open Graph ikke bruges, vil repræsentationen af dit websted ikke beskrive dit websted ud over din URL. Hvis Open Graph bruges, vil der blive brugt et billede, en titel og en beskrivelse, som vil øge sandsynligheden for interaktion fra brugeren. Du skal bruge Open Graph-metatags for at gøre dit websted til et grafobjekt.

Kilder

    Gratis SEO analyse – Få svaret straks!